Visgraat Vloer Schuren

Houten vloer kunnen worden gelegd in tal van fraaie structuren en patronen. Zo is er bijvoorbeeld het visgraat motief, dat al vele jaren gebruikt wordt om interieurs meer stijl en klasse te geven. Met het verstrijken van de jaren wordt de vloer echter kwetsbaar en kan hij sporen van slijtage, vervuiling en beschadiging gaan vertonen. Het moment is dan aangebroken voor een professionele houten vloer renovatie door middel van de visgraat vloer schuren. Dé specialist hiervoor is team van Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren. We verzorgen voor u een complete herstelbeurt, waarbij uw doorleefde visgraatvloer compleet wordt omgetoverd tot een parketvloer als nieuw.

Laat uw visgraat vloer schuren met 20 jaar ervaring

Een goede renovatie van uw houten vloer behelst zowel het wegnemen van oude schade en slijtage als het voorkomen van nieuwe ontsieringen. We zullen daarom eerst uw houten vloeroppervlak grondig schuren en zorgen vervolgens voor een optimale bescherming van het parket. Er zijn verschillende beschermmiddelen voor houten vloeren op de markt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een afwerking met olie of lak, maar ook zijn er de opties Skylt en hardwax. U bepaalt zelf welk middel het wordt en in welke kleur de beschermlaag wordt uitgevoerd. Op deze wijze kunnen we uw visgraat vloer geheel in ere herstellen. Tijdens een vloerinspectie bij u op locatie kunnen we u direct een stel kleurstaaltjes tonen, zodat u een goede keuze kunt maken die perfect bij uw vloer en de rest van uw interieur past.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Uw visgraat vloer schuren uitbesteden aan een ervaren specialist

Uw keuze voor team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren is een keuze voor kwaliteit, vakmanschap en een enorme ervaring op het gebied van houten vloer renovaties. Onze methode stofvrij visgraat vloer schuren zorgt ervoor dat uw vloer schoon wordt opgeleverd en u nauwelijks last zult hebben van allergische reacties bij het betreden van de ruimtes. Op tijd kiezen voor een vloer renovatie betekent ook nog eens dat u uw huidige houten vloer voor de toekomst kunt behouden. U hoeft voorlopig dus geen enorme investering te doen in een geheel nieuwe parketvloer. Al met al is de visgraat vloer schuren en afwerken een ideale manier om kosten te besparen, terwijl u verzekerd bent van een schitterend resultaat. Kunt u niet wachten tot het zover is? Maak dan snel een afspraak per mail, telefoon of via ons contactformulier.

Vrijblijvende vloerinspectie en vakkundig advies op locatie

Kunt u wel wat advies gebruiken omtrent uw visgraat vloer schuren in de regio Apeldoorn? Maak dan snel een afspraak met één van onze parketteurs. We komen bij u langs voor een kosteloze vloerinspectie en een advies op maat. Tevens kunt u op dat moment direct een afspraak inplannen voor de daadwerkelijke vloer renovatie. Wilt u liever eerst een kostenindicatie van ons professionele vloerherstel? Vraag dan via onze website een offerte aan. Geef hierbij uw wensen zo nauwkeurig mogelijk aan, dan kunnen we een optimaal aanbod voor u creëren.

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button