Parket schuren Beekbergen

Welkom op de pagina Parket schuren Beekbergen! Wat is er nu mooier dan een authentieke houten vloer in uw woning? Wij hebben het antwoord: een parketvloer die straalt en die goed en regelmatig onderhouden wordt. Sommige mensen voeren het kleine en grote onderhoud aan hun houten vloer zelf uit, maar verreweg de meeste mensen laten dit werk over aan de professional. Als parketteurs met een uitgebreide ervaring raden wij de inzet van een vakman aan. Zo weet u zeker dat uw houten vloer op de juiste wijze en met de meest geschikte middelen wordt behandeld. Uw vloer wordt veel mooier en gaat veel langer mee.

Parket Schuren Beekbergen? Kies voor een ervaren specialist!

Als het moment is aangebroken om ook uw parketvloer onder handen te nemen, neem dan direct contact op met team Parket schuren Beekbergen van J.W. Vloeren. Wij zijn de regionale specialist in hoogwaardige parket renovaties. U heeft bij ons bovendien een enorme keuze als het gaat om de afwerking. Zo kunt u kiezen voor parketlak, vloerolie of hardwax in zowel lichte als donkere tinten en in variaties van glanzend tot zeer mat. We zijn zowel overdag als ’s avonds en in het weekend inzetbaar voor de houten vloer renovatie van uw dromen. Aarzel dus niet, maar vraag direct meer informatie aan!

Ruim 20 jaar ervaring als parketteur in Beekbergen

Team Parket schuren Beekbergen van J.W. Vloeren timmert inmiddels al weer heel wat jaren aan de weg. De afgelopen 20 jaar hebben we een enorme kennis en kunde op het gebied van parket schuren opgedaan. Deze expertise zetten wij graag ook voor u in! We zorgen ervoor dat uw houten vloer er weer pico bello uit komt te zien, zodat u er ook in de toekomst van kan blijven genieten. Wilt u weten welke mogelijkheden er zoal zijn? Lees dan verder of plan direct een adviesgesprek in met onze parket specialisten.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren en Oliën

Uw parket schuren en oliën is een heel mooie manier om hem op te knappen en te versterken. De beschermende olielaag zorgt voor een excellente afdekking van het parket. Hierdoor raakt uw vloer voortaan minder snel vervuild of beschadigd. Uiteraard is schuren en oliën mogelijk in allerlei donkere en lichte kleuren. Graag adviseren wij u hierover tijdens een vrijblijvende vloerinspectie. Aan de hand van onze beoordelingen en het bespreken van uw wensen ontvangt u een offerte op maat.

Parket Schuren en Lakken

U kunt ook kiezen voor een andere behandeling, bijvoorbeeld met parketlak. Er zijn laksoorten in alle denkbare kleuren en uitvoeringen (mat, glans en alles daartussenin). De lak wordt in meerdere, flinterdunne lagen aangebracht. Zo kan het middel zich optimaal aan het hout hechten en dus zorgen voor de beste bescherming van uw parket. Bent u benieuwd of de optie parket schuren en lakken ook voor u de juiste keuze is? Vraag onze parket experts dan direct om een goed advies! Tevens is het mogelijk om een afspraak te maken voor een vloerinspectie op locatie. Deze kosteloze inspectie maakt duidelijk wat de beste manier is om uw huidige parketvloer in nieuwstaat terug te brengen. Wij zijn u graag van dienst!

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button