Houten Vloer Schuren en Oliën

Zelfs houten vloer van de allerbeste kwaliteit krijgen na verloop van tijd te maken met slijtage en vervuiling. Om dergelijke aftakeling van uw parket tegen te gaan, kunt u het beste tijdig kiezen voor een behandeling van houten vloer schuren en oliën. Team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren heeft hiermee een jarenlange ervaring. Onze specialisten gaan dan ook graag voor u aan de slag, om ervoor te zorgen dat u weer volop van uw vloer kunt genieten. Uiteraard heeft u een ruime keuze op het gebied van kleur en uitstraling, zodat uw vloer precies zo oogt als u wenst.

Het belang van een totaal behandeling

Een totaalbehandeling bestaat uit het weghalen van oude schade en het voorkomen van nieuwe beschadigingen en vervuiling. Dit doen we onder meer via de methode houten vloer schuren en oliën. Hierbij werken we de geschuurde houten vloer af met topkwaliteit vloerolie, die uw parket een mooie en verfijnde uitstraling geeft en het beschermt tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Dit alles zorgt ervoor dat uw vloer langer mee gaat en geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Voordelen van Houten Vloer Schuren en oliën

Het schuren en oliën geeft uw houten vloer een gematteerde en zeer natuurlijke look. De warme uitstraling van echt hout geeft uw interieur een intens knus gevoel. Verder kunt u kiezen uit hoogwaardige olie in vele kleuren, dus ook de specifieke tint die u voor ogen heeft. Dankzij de tweeledige behandeling van schuren en oliën ziet uw parket er weer fonkelnieuw uit. Een ander voordeel van dit type vloer renovatie is dat het geoliede hout zich heel eenvoudig laat onderhouden. Ontstaat er toch weer een klein krasje? Dan kunt u dit heel gemakkelijk opnieuw behandelen met wat olie.

Waarom uw Houten Vloer Schuren en behandelen met olie

Bij uw keuze voor een houten vloeren hersteller heeft u vanzelfsprekend vooral veel aandacht voor de prijs van de parket renovatie. Daarnaast is het aan te raden om goed te letten op de geboden kwaliteit. Team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren bied u de perfecte combinatie: een kwalitatief hoogstaande houten vloer renovatie voor een aantrekkelijke prijs. Een derde pluspunt van ons bedrijf is dat we altijd nabij en bereikbaar zijn. Dit is erg handig wanneer u vragen heeft of als u besluit om toch ineens voor een andere afwerking van uw vloer te kiezen.

Vrijblijvende vloerinspectie en advies op locatie

Wilt u meer weten over de vele opties van een vloer reparatie, zoals uw houten vloer schuren en oliën bij u in Apeldoorn? Neem dan zeker even contact met ons op. We komen met plezier bij u langs om u te informeren en te adviseren. Tevens biedt team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren u een kosteloze en vrijblijvende vloerinspectie, waarmee u exact weet waar uw vloer aan toe is. Schroom niet om ons te mailen, te bellen of het contactformulier op deze website in te vullen!

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button