Parket Schuren en Oliën in regio Apeldoorn

Als u uw houten vloer op een betaalbare en professionele manier grondig wilt laten vernieuwen, is de behandeling parket schuren en oliën echt iets voor u! Een complete renovatiebeurt in slechts 1 tot 2 dagen maakt dat uw houten vloer er weer jaren tegenaan kan. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt de vloerbehandeling ook nog eens uitgevoerd volgens de meest moderne methode: stofvrij schuren Apeldoorn. De ruimtes blijven zo goed schoon, zelfs tijdens de behandeling! Team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren kan uw houten vloer op meerdere manieren prachtig oliën. U krijgt van ons de keuze uit een ruime selectie aan kleuren en variaties, waarmee u uw vloer precies de beoogde aanblik kunt geven.

20 Jaar ervaring in het oliën van parketvloeren

Ons team is al meer dan 20 jaar zeer bedreven in het renoveren en behandelen van alle voorkomende parketvloeren. Een halfsteens gelegd parket, een houten vloer met de bekende visgraat of parket in de Hongaarse punt; allemaal knappen ze zienderogen op van onze professionele vloer renovatie. Het oliën van hout is een precisieklus die vraagt om een correcte aanpak. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we de juiste slag te pakken en zorgen we in een mum van tijd voor een compleet dekkende olielaag in de gewenste kleur.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren en oliën – De behandeling

De renovatie van uw houten vloer begint met het grondig schuren, frezen en polijsten ervan. Vervolgens is het belangrijk om een nieuwe beschermer aan het hout toe te voegen. Onze hoogwaardige parketolie is hiervoor een uitstekende keuze. De olie dekt het zojuist geschuurde en geëgaliseerde parket netjes af en vormt zo een goede barrière tegen vuil, vocht en stof. Zo kan nieuwe beschadiging en verkleuring van uw houten vloer worden voorkomen. Tevens komt er een esthetisch aspect bij kijken. Dankzij onze ruime sortering aan parketolie kunnen we uw vloer immers voorzien van de mooiste kleuren en kleurschakeringen.

Voordelen Parket Schuren en oliën

Dankzij parket schuren en oliën is uw houten vloer weer goed beschermd tegen schade en vuil. Verder ziet uw vloer er voortaan weer prachtig, gematteerd en als nieuw uit.

Tips voor na de oliebehandeling – periodiek parket onderhoud

Door onze onderhoudsadviezen goed op te volgen, kunt u er zelf voor zorgen dat uw houten vloer ook lang na onze professionele behandeling op zijn mooist blijft. Zo gebruikt u het beste een stofzuiger met parketborstel of een zachte bezem voor het verwijderen van het dagelijkse vuil. Met een intensiefreiniger kunt ook de meer hardnekkige vlekken en gebruikssporen van uw houten vloer verwijderen. Moeilijk te verwijderen vlekjes vragen om een behandeling met een speciale vlekkenverwijderaar voor geoliede vloeren. Het is het beste om eventuele ontstane vlekken zo snel mogelijk te verwijderen. Zo voorkomt u dat ze uw vloer blijvend kunnen beschadigen. Wilt u nog meer tips omtrent periodiek onderhoud aan uw parketvloer? Vraag het dan gerust aan onze parketteurs!

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button