Parket Schuren Loenen

Uw parketvloer was eens zo mooi, maar nu ziet u waarschijnlijk steeds meer vlekken en oneffenheden op het hout. Het is goed om te weten dat dit kan worden verholpen. Team Parket Schuren Loenen van J.W. Vloeren staat klaar om uw vloer compleet te renoveren. Na de uitgebreide behandeling is uw parket niet te onderscheiden van een gloednieuwe vloer. Voordat we beginnen aan het parket herstel, willen we natuurlijk eerst weten wat uw wensen zijn. Zo kunnen we uw houten vloer precies de gewenste uitstraling geven.

Uw Parket schuren? Kies voor een ervaren schuurspecialist!

We zijn een gerenommeerd vakbedrijf uit de regio Loenen en gespecialiseerd in parket schuren. Onze werkwijze bestaat uit de vloer stofvrij schuren, polijsten en afwerken. Voor de afwerking van uw parketvloer kunt u kiezen uit diverse prachtige middelen, waaronder olie, lak en hardwax. Het is mogelijk om uw houten vloer te laten glanzen als nooit tevoren, maar ook kunnen we een matterende beschermlaag aanbrengen. U bepaalt wat er gaat gebeuren en wij voeren de klus voor u uit. Wilt u meer weten over de kosten van een houten vloer renovatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Ruim 20 jaar ervaring als gecertificeerd parketteur in Loenen

Team Parket Schuren Loenen van J.W. Vloeren is werkzaam in de hele regio en heeft inmiddels 24 jaar ervaring opgebouwd. Deze ervaring komt van pas bij de daadwerkelijke vloer renovatie, maar ook bij het adviseren van onze klanten. We denken graag met u mee en laten u de vele mogelijkheden zien. We zetten hoog in op kwaliteit en daarom voeren we het parket herstel uit met de beste machines uit de professionele markt. Dankzij het moderne systeem genaamd stofvrij schuren kunnen we uw vloer op een schone en zeer prettige manier bewerken. Er komt nauwelijks stof vrij in uw kamer en de kans op allergische reacties wordt zeer klein.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren en Oliën

Een goede afwerking is net zo belangrijk als het schuren van de vloer. Onze parketteurs vragen u daarom van tevoren of u kiest voor parketlak of juist parketolie. Het oliën van uw houten vloer is een echte aanrader als u houdt van natuurlijke parketvloeren met een goede bescherming tegen vuil en vocht. Parketolie is leverbaar in velerlei kleuren en u bent natuurlijk geheel vrij in uw keuze. Wij adviseren u graag over de behandeling parket schuren en oliën. Neem nu contact op met team Parket Schuren Loenen van J.W. Vloeren en plan een vloer renovatie bij u thuis in!

Parket Schuren en Lakken

Nadat uw houten vloer grondig geschuurd is, is hij klaar voor een afwerking met een middel naar keuze. U zit niet meer vast aan het oorspronkelijke afwerkmiddel. Zat er voorheen hardwax of olie op de vloer? Dan kunt u nu gerust kiezen voor parket schuren en lakken. Alle middelen zorgen voor een goede bescherming tegen vervuiling en beschadiging van het hout. Laat uw persoonlijke smaak bepalen hoe uw vernieuwde vloer eruit komt te zien. We staan uiteraard klaar om u verder te adviseren.

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button