Houten Vloer Schuren en Lakken

U bent bij Team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren aan het juiste adres voor uw houten vloer schuren en lakken. We beginnen elke herstelbeurt met het schuren van het parket in drie fases, waarbij we van grof tot extra fijn schuren. Het resultaat dat hiermee wordt bereikt, is een uiterst egale houten vloer die ook nog eens is ontdaan van vuil en stof. In de basis ziet uw parketvloer er hierdoor weer als nieuw uit. Om dit schitterende effect langdurig te behouden, zullen we vervolgens uw vloer behandelen met een beschermend middel. Eén van de opties is de afwerking met hoge kwaliteit parketlak.

Waarom uw houten vloer schuren en lakken?

Na het houten vloer schuren is de vloer werkelijk prachtig en weer als nieuw, maar wel staat hij nu bloot aan de elementen. Zaken als fel zonlicht dat de kamer binnen schijnt en vloeistoffen die per ongeluk op het hout terecht komen, zouden uw vloer onherstelbaar kunnen beschadigen. Daarom bestaat de renovatiebeurt altijd uit schuren en beschermen, bijvoorbeeld met parketlak. De lak, die in een aantal dunne laagjes wordt aangebracht, beschermt uw vloer op een ongekende wijze tegen tal van invloeden van buitenaf. Ook kunt u uw geschuurde en gelakte vloer voortaan heel wat gemakkelijker schoonhouden. Zo slaat u met uw parket renovatie in feite twee vliegen in één klap.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Voordelen van het lakken van een parketvloer

Alsof een goede bescherming en vereenvoudigd onderhoud nog niet voldoende zijn, brengt een behandeling van houten vloer schuren en lakken nog meer voordelen met zich mee. Zo kunt u via de vloer renovatie een geheel nieuwe look geven aan uw parket, door hem te laten glanzen of juist mat te maken met bijvoorbeeld Skylt Lak. Had u voorheen een lichte vloer, dan kunt u nu kiezen voor een donkere tint. Andersom kan natuurlijk ook! Verder zorgt een vloer renovatie ervoor dat de levensduur van uw parket aanmerkelijk verlengd wordt.

Onderhoud ná het houten vloer schuren en lakken

De behandeling van houten vloer schuren en lakken zorgt ervoor dat uw parket een heel stuk langer meegaat. Dan wilt u natuurlijk wel dat hij er op ieder moment ontzettend mooi uitziet. We raden u daarom aan om het losse vuil en stof meerdere keren per week te verwijderen (met een bezem, stoffer of stofzuiger met parketborstel). Tevens doet u er goed aan om uw parket regelmatig te reinigen. Een flinke emmer water met een scheutje parketreiniger is in de meeste gevallen voldoende. U kunt uw vloer met wat polymeer een beetje extra voeden.

Afspraak maken voor een vloerinspectie en advies op maat

Wilt u weten of de houten vloer schuren en lakken ook bij u mogelijk is? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende inspectie van uw vloer. We komen langs en bespreken dan gelijk de vele mogelijkheden met u. Team Parket Schuren Apeldoorn van. J.W. Vloeren staat klaar om uw houten vloer een prachtige make-over te geven!

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button