Apeldoornse specialist in Parket Schuren

Heeft u een probleem met uw houten vloer, zoals bijvoorbeeld slijtage of ernstige vervuiling? Dat is geen enkel probleem voor team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren! Wij bieden u tegen een zeer aantrekkelijk tarief een allround parket renovatie van topkwaliteit! Dankzij deze behandeling van parket schuren en afwerken met een beschermend middel maken we uw vloer gereed voor de toekomst. U kunt op deze manier een hoop geld besparen, terwijl u tegelijkertijd verzekerd bent van een prachtige en sterke kwaliteitsvloer. Lees gauw verder en kies voor de vloer renovatie die precies past bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren!

Parket schuren

Laat uw parket stofvrij schuren

Team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren maakt gebruik van de methode stofvrij schuren. Dit ingenieuze systeem wordt mogelijk gemaakt door de vertrouwde schuurmachine samen te laten werken met een speciaal ontwikkelde stofopvangzak. Al tijdens het schuren worden alle vrijkomende deeltjes en mogelijk aanwezig stof en vuil direct opgezogen, zodat het niet verder kan dwarrelen door uw huis. Een prettig idee, dat ook nog eens helpt om allergische reacties tegen te gaan. Wij schuren volgens de norm stofvrij schuren waardoor er op een nagenoeg stofvrije manier word gewerkt en uw woning schoon en hygiënisch Maak daarom vandaag nog een afspraak voor het schuren van uw parket in Apeldoorn of omgeving!

Parket schuren

HET Afwerken van de vloer: “De behandelingen”

Parket schuren en Oliën

Een andere vorm van parket bescherming kan worden uitgevoerd middels een behandeling met olie. Olie zorgt voor een natuurlijke uitstraling, waarin het generfde patroon van uw houten vloer optimaal tot zijn recht komt. Vanzelfsprekend is ook vloerolie verkrijgbaar in vele kleuren. De finish van een geoliede houten vloer is heel mooi gematteerd. Kiest u voor parket schuren en oliën? Maak dan snel een afspraak met de parket experts uit Apeldoorn! Uiteraard kunt u van tevoren ook altijd meer informatie bij ons inwinnen. U kunt ons hiervoor bereiken per mail, per telefoon en via het online contactformulier.

Parket Schuren en Lakken

Er zijn verschillende manieren om uw houten vloer te behandelen nadat hij geschuurd is. Een behandeling met een beschermend middel voorkomt dat uw parket al snel weer opnieuw het slachtoffer wordt van beschadiging of vervuiling. Parket Schuren Apeldoorn biedt u onder meer de optie van parket schuren en lakken. U kiest dan uit ons assortiment een kleur die u aanspreekt en die kan worden uitgevoerd in mat of glanzend. Deze lak brengen we in meerdere dunne lagen aan op het hout, zodat hij uw vloer langdurig kan beschermen.

Hardwax Olie voor extra bescherming

Met name hardhouten parketvloeren gedijen het beste onder een behandeling van parket schuren en hardwax olie toevoegen. De hardwax olie in de door u gewenste kleur geeft een ultieme bescherming tegen vervuiling en beschadigingen. Stof en vloeistoffen worden door de hardwax olie direct afgestoten, waardoor ze geen kans krijgen om zich te hechten aan het vloeroppervlak. Hardwax olie kan worden aangebracht in mat of zijdemat en zorgt voor een goed beschermde en prachtig ogende gerenoveerde parketvloer.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

20 Jaar ervaring met houten vloeren schuren en behandelen

Om uw houten vloer in een prachtige nieuwstaat te krijgen, kunnen we natuurlijk niet zonder onze moderne machines en de beste middelen. Daarnaast is ook een ruime ervaring onontbeerlijk. Gelukkig beschikken onze parketteurs dan ook over ruim 20 jaar ervaring met het behandelen van parketvloeren in alle voorkomende maten, vormen en uitvoeringen. We zijn er zowel voor het professioneel reinigen van uw houten vloer als voor het geheel herstellen van uw parket middels een complete vloer renovatie. Een offerte op maat voor de werkzaamheden kunt u heel eenvoudig aanvragen via onze website.

Vrijblijvende vloerinspectie uitvoeren en advies op locatie

Wilt u uw vloer de ultieme make over geven? Kies dan voor parket reinigen door uw lokale expert of een complete behandeling van parket schuren en afwerken met hardwax, lak of olie. Uw vloer wordt op deze manier geheel hersteld en indien u hem goed blijft onderhouden, hoeft hij de komende decennia niet te worden vervangen. Dankzij een vrijblijvende vloerinspectie bij u thuis weet u direct wat uw vloer nodig heeft. Neem contact op met team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren en vraag direct om advies van onze ervaren parketteurs.

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button