Graag stellen wij ons aan u voor

Mijn naam is John Willemsen en samen met mijn zoon en zwager vormen wij team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren.

Sinds 1996 ben ik werkzaam als allround parketteur in o.a. de Regio Apeldoorn. Na het vak geleerd te hebben van een meester parketteur ben ik begonnen met het leggen en onderhouden van alle mogelijke soorten parketvloeren. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan als parketteur en heb ik veel geleerd over bijvoorbeeld de houtsoorten, patronen en de diverse vloersoorten zoals lamel, massief, duo en visgraat parket.

De afgelopen 15 jaar hebben wij ervoor gekozen ons te verder te specialiseren in het renoveren en onderhouden van parketvloeren. Wij hebben hiervoor gekozen omdat er in onze ogen niets mooier is dan een beschadigde parketvloer terug te brengen in haar oorspronkelijke staat.

De reacties van onze klanten zijn altijd enthousiast en daar doen we het voor. Ieder huishouden verdiend immers een mooie sfeervolle vloer in optima forma. Beschikt u ook een houten vloer welke nodig toe is aan renovatie of groot onderhoud en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groeten,

John Willemsen | J.W. Vloeren ®

John Willemsen

John Willemsen

Eigenaar en Allround Parketteur

“Meer dan 20 jaar ervaring als Parketteur
In bezit van vak-diploma Allround Parketteur”

Call Now Button