Houten Vloer Schuren in Apeldoorn met 20 jaar ervaring

Laat uw houten vloer schuren door een specialist uit Apeldoorn! Wanneer u te maken heeft met een afbladderende, versleten of ernstig bevuilde houten vloer, is het tijd voor een daadkrachtige oplossing. De beste manier om uw parketvloer in zijn oorspronkelijke staat terug te brengen, is door te kiezen voor het schuren en afwerken ervan. Team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren, een gerenommeerd bedrijf dat al meer dan twee decennia zorgt voor de allermooiste houten vloer renovaties. Overigens kan dit op diverse manieren, zoals lakken, oliën of een behandeling met Skylt voor een gematteerd en onbehandeld effect.

Houten Vloer Schuren

Uw houten vloer laten schuren door een ervaren specialist

Het laten schuren en afwerken van uw parketvloer kunt u het beste overlaten aan uw lokale specialist in vloerrenovaties. Hij zorgt namelijk niet alleen voor de beste kwaliteit, maar is ook altijd dichtbij om vragen van uw kant te beantwoorden. U krijgt gedurende het gehele traject een optimale begeleiding, zodat u de beste keuzes kunt maken voor uw houten vloer. Zo bespreken we graag vooraf wat uw wensen zijn met betrekking tot de nieuwe look van uw parket. Afhankelijk van uw voorkeuren adviseren we u vervolgens een behandeling met één van de vele beschermmiddelen voor houten vloeren.

Houten Vloer Schuren in Apeldoorn

HET Afwerken van de vloer: “De behandelingen”

Houten Vloer Schuren en Oliën

Beschikt u over een prachtige hardhouten vloer, dan is uw houten vloer schuren en oliën bijzonder de moeite waard. Bij dit proces schuren we uw parketvloer op de gebruikelijke wijze en brengen we vervolgens één vloeiende en vlekkeloze olielaag op het hout aan. Vervolgens laten we het product goed uitharden, waarna uw vloer perfect beschermd is tegen schade, viezigheid en vocht. Vanzelfsprekend is vloerolie verkrijgbaar in allerlei prachtige kleurschakeringen, die we u graag laten zien door middel van voorbeeldstaaltjes.

Houten Vloer Schuren en Lakken

Bij uw houten vloer schuren lakken in Apeldoorn en omgeving heeft u de keuze uit tal van kleuren, finishes en producten. Ieder middel geeft net weer even een andere uitstraling aan uw vloer. Om die reden is het goed om nu alvast na te denken over het gewenste effect. Zeker is in elk geval dat ieder middel zorgt voor een optimale bescherming tegen vervuiling en beschadiging. Zo is het dus ook bij het beschermmiddel lak. Team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren levert parketlak in vele donkere en lichte kleuren en in diverse gradaties van glans en matheid.

Houten Vloer Schuren en Skylt Lakken voor een onbehandelde look

Elke renovatie begint met het zorgvuldig en gefaseerd schuren van de houten toplaag. Doordat we hierbij slechts een zeer dunne laag verwijderen, is het mogelijk om uw houten vloer gedurende zijn hele levensduur meerdere malen te schuren. Zo behoudt u zelfs na tientallen jaren die schitterende vloer. Het is onder andere mogelijk om uw vloer na het schuren af te werken met Skylt lak. Dit is een redelijk nieuw middel, dat zorgt voor een luxueuze aanblik in iedere woning. Dankzij de ultra matte uitstraling van de Skylt ziet uw vloer er voortaan extra solide en bijzonder stoer uit. Vraag ons vandaag nog om voorbeelden van Skylt op houten vloeren.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

20 jaar gespecialiseerd in parket onderhoud en renovatie

Team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren beschikt over 20 jaar ervaring op het gebied van parket onderhoud en renovaties. Hierdoor zijn we de ideale keuze voor uw houten vloer schuren, thuis of op uw bedrijfslocatie in Apeldoorn. We komen graag met u in contact om u alles te vertellen over onze werkwijze (stofvrij schuren volgens de hoogste standaard en met de beste machines) en over de vele verschillende opties voor de afwerking van houten vloeren. Hiervoor kunt u te allen tijde eenvoudig contact met ons opnemen. Dit kan via de website, maar ook zijn we bereikbaar per e-mail en via de telefoon.

Vrijblijvende vloerinspectie en advies op locatie

Als u een parket renovatie overweegt, komen er waarschijnlijk tal van vragen bij u op. Een vloerinspectie door de parket specialist zorgt in dat geval voor veel duidelijkheid. Aarzel daarom niet, maar vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende vloerinspectie bij ons aan. We beoordelen uw parketvloer en geven u een passend advies, zodat u vervolgens kunt kiezen voor uw houten vloer te laten schuren op de meeste professionele en ideale manier.

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button