Parket Schuren Uddel

Wilt u uw parketvloer op een betaalbare manier laten renoveren? Maak dan kennis met team Parket Schuren Uddel van J.W. Vloeren! We zijn een ervaren parketbedrijf dat gespecialiseerd is in vloerherstel van de hoogste kwaliteit. Speerpunten van onze vloerenservice zijn onder andere klantvriendelijkheid, een ruime vakkennis, goed meedenken met de klant en een gegarandeerd topresultaat. We zijn 7 dagen in de week bereikbaar en bieden u diverse voordelen, zoals een gratis vloerinspectie en advies op maat.

Parket schuren Uddel: Uw ervaren renovatie specialist!

Veel klussen in en om het huis kunt u prima zelf uitvoeren. De renovatie van uw parketvloer is echter werk voor de specialist. Uw ervaren parket expert beschikt over de juiste materialen en middelen om uw vloer mooi en kwalitatief hoogstaand te herstellen. Het voordeel van een regionale parketteur is dat hij op ieder gewenst moment bij u kan langskomen. Zo is het ook mogelijk om het parket schuren in het weekend of in de avonduren te laten uitvoeren. Verder bieden wij u een zeer ruime keuze aan behandelingen, waarmee we uw parket de gewenste aanblik kunnen geven.

20 jaar ervaring als parketteur in Uddel

Team Parket Schuren Uddel van J.W. Vloeren heeft ontzettend veel ervaring met vloer renovatie. We doen dit werk immers al ruim 20 jaar! In al die tijd hebben we veel veranderingen doorgevoerd, zoals de introductie van de methode stofvrij schuren. Dankzij deze methode kunnen we uw vloer op een sublieme, schone en snelle manier renoveren. Het resultaat is zoals altijd schitterend. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Dan kunt u ons gerust inseinen voor een vloerinspectie op locatie. Dit is voor u helemaal gratis en vrijblijvend. aangeboden.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren en Oliën

Naast een vloerinspectie kunt u ook direct een offerte bij ons aanvragen, bijvoorbeeld voor parket schuren en oliën. We schuren uw parketvloer grondig en ontdoen hem zo van alle aanwezige schade en vervuiling. Vervolgens polijsten we het hout, waarna het tijd is voor de finishing touch. In vloeiende bewegingen wordt de beschermende olie op het hout aangebracht. Deze maakt uw vloer goed bestand tegen allerlei invloeden, zoals zonlicht, vocht en vuil. Een ander pluspunt van olie is dat het uw houten vloer precies de gewenste kleur geeft. Kies direct een passende tint olie uit ons ruime aanbod!

Parket Schuren en Lakken

De klant staat centraal bij team Parket Schuren Uddel van J.W. Vloeren en dus willen we graag van u weten hoe uw ideale vloer eruitziet. Houdt u bijvoorbeeld van de naturelle houtlook of gaat uw voorkeur uit naar een industriële vloeroptiek? Onze kleurstalen helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw vloer. De parketlak in uw favoriete kleur en uitvoering (mat of glanzend) beschermt uw vloer tegen nieuwe schade en viezigheid. Wilt u vandaag nog een afspraak maken voor het parket schuren en lakken van uw vloer? Mail of bel ons dan direct!

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button