Lamelparket Schuren in regio Apeldoorn

Lamelparket is tegenwoordig ontzettend populair en het is dan ook verkrijgbaar in allerlei prachtige uitvoeringen. Als uw lamelparket net in uw woning gelegd is, is het natuurlijk op zijn mooist. Na een aantal jaren van zeer intensief gebruik gaat de oorspronkelijke glans en pracht er echter steeds meer vanaf. Het is dan tijd geworden om te kiezen voor uw lamelparket herstellen. Team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren heeft met dit werk ontzettend veel ervaring. We kunnen uw lamelparket schuren of een professionele reinigingsbeurt voor u uitvoeren. In verband met het kwaliteitsbehoud van uw parketvloer hangt de keuze voor schuren of reinigen niet alleen af van uw eigen voorkeuren, maar vooral ook van de staat van uw parket. Vuur gerust al uw vragen op ons af, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw lamelparket herstellen.

Laat uw lamelparket schuren door een ervaren specialist

Een flink gehavende houten vloer kunt u het beste laten schuren. Op deze manier laat u hem weer helemaal tot zijn recht komen. Ons uitstekend opgeleide en ervaren team gaat voor u aan de slag en schuurt uw complete lamelparket zorgvuldig op. Van het midden tot de zijkanten, langs de plinten en in de hoekjes. Zo kunnen we alle aanwezige verkleuringen, vlekken, vochtplekken en overige beschadigingen van het hout verwijderen. Een professionele vloer behandeling is natuurlijk niet compleet zonder het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag. Kies voor lak, hardwax of parketolie en vervolgens voegen wij het middel in de kleur van uw keuze aan op het hout. Zo wordt het voor externe factoren wel heel lastig om uw lamelparket opnieuw te beschadigen. Het schuren van uw lamelparket doen we overigens altijd stofvrij. Hierdoor kan de renovatie sneller en prettiger worden uitgevoerd.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Kiezen voor professionele reiniging van uw lamelparket

Heeft u niet echt te maken met beschadigingen op uw lamelparket? Dan kunt u in plaats van lamelparket schuren ook opteren voor een professionele reinigingsbeurt. Gewapend met onze hoge kwaliteit parket reinigingsmiddelen ontdoen we uw houten vloer van alle vochtkringen en al het opgehoopte vuil dat zich in de loop der tijd verzameld heeft. Ook na het lamelparket reinigen besluiten we de behandeling met het toevoegen van een nieuwe beschermlaag. U kunt hierbij uit allerlei kleuren en uitvoeringen kiezen.

Lamelparket schuren of reinigen aanvragen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van lamelparket schuren of reinigen in uw woning? Vraag dan vandaag nog een offerte op maat aan! Ook kunnen we voor u een vloerinspectie verzorgen. Dit is geheel vrijblijvend en ook nog eens kosteloos. Het laten renoveren van uw bestaande lamelparket hoeft u sowieso geen rib uit het lijf te kosten. Om ons hoogwaardige parket herstel namelijk voor zo veel mogelijk klanten toegankelijk te maken, rekenen we altijd nette tarieven voor al ons werk. Kwaliteit, eerlijkheid en klanttevredenheid zijn voor ons het allerbelangrijkst. Kiest u ook voor een behandeling van uw lamelparket schuren? Neem dan contact op met Team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren!

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button