Parket Schuren Ugchelen

Het laten schuren van uw parketvloer is de perfecte wijze om hem te transformeren van oud en versleten naar stralend en als nieuw. Team Parket Schuren Ugchelen van J.W. Vloeren voert deze klus op een betaalbare, betrouwbare en snelle manier voor u uit. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om de renovatie van een doorleefde houten vloer. Zo kunt u opteren voor lakken, oliën en diverse andere behandelwijzen. Dit zorgt ervoor dat uw parketvloer nu en in de toekomst mooi en uitstekend beschermd blijft.

Uw Parket schuren? Kies voor een specialist bij u in de buurt!

U bent op zoek naar een parket specialist bij u in de buurt? Dan hoeft u niet verder te kijken, want ons gespecialiseerde team stelt zich graag aan u voor. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze kennis van de regio zijn we de ideale keuze voor het renoveren van uw parketvloer in Ugchelen of omgeving. Laat ons weten op welke manier wij u het beste van dienst kunnen zijn, dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het vakkundig renoveren van uw parket!

Ruim 20 jaar ervaring als parketteur in Ugchelen

Ons team heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van parket schuren en zorgt altijd voor een grandioos eindresultaat. Het spreekt voor zich dat onze werkwijzen altijd up-to-date zijn. Op deze manier krijgt u een geheel herstelde parketvloer die volledig voldoet aan de wensen van deze moderne tijd. Om uw houten vloer renovatie zo perfect mogelijk uit te voeren, gebruiken we de meest moderne machines en afwerkmiddelen. Succes is dus gegarandeerd! Laat u verrassen door de ongekend vele opties bij het renoveren van uw parket en vraag direct een adviesgesprek of een offerte op maat aan! Uiteraard worden het advies en de offerte u kosteloos aangeboden.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren en Oliën

Het parket schuren is een veelomvattende klus. We zorgen ervoor dat uw parketvloer schoon en effen wordt en dat hij wordt behandeld met een beschermend middel. Onze afwerking met ultiem beschermende vloerolie geeft uw vloer een zeer fraaie uitstraling en voorkomt aantasting van het hout door zaken als vocht, zwaar meubilair en viezigheid. Om uw parketvloer op de juiste en gewenste manier te behandelen, brengen we altijd precies de kleur en variant aan die u zo mooi vindt. Vraag onze ervaren parketteurs van team Parket Schuren Ugchelen van J.W. Vloeren vandaag nog om een demonstratie van de opties bij u thuis. Kijk voor meer informatie op de pagina parket schuren en oliën.

Parket Schuren en Lakken

Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor één van onze andere vloer behandelingsopties, zoals parket schuren en lakken. Hierbij brengt de parketteur na het grondig schuren en polijsten een aantal opeenvolgende laklagen op het hout aan Dit maakt uw parketvloer uitermate goed bestand tegen krassen, deuken, inkepingen en bijvoorbeeld vlekken. We kunnen uw vloer in diverse optieken lakken, waaronder mat, zeer mat, glanzend en zelfs ultra glanzend. Onze parketteurs laten u graag een aantal voorbeelden zien, zodat u de ideale keuze kunt maken voor uw eigen houten vloer. Laten we snel met elkaar kennismaken om de mogelijkheden door te nemen!

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button