Parket schuren en lakken in Apeldoorn

De mannen van team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren staan altijd snel voor u klaar en nemen uw zorgen omtrent uw houten vloer graag uit handen. We geven uw houten vloer een totale metamorfose door een behandeling van parket schuren en lakken. Het schuren gebeurt overigens stofvrij, zodat uw kamers niet vervuild worden met stof, gruis en kleine parketflinters. Een vakkundige parketvloer renovatie is een betaalbare manier om uw huidige houten vloer geheel te herstellen. U hoeft niet te investeren in een nieuwe vloer, maar uw huidige parket komt er wel weer als zodanig uit te zien!

20 jaar ervaring in het schuren en lakken

Team Parket Schuren Apeldoorn van heeft meer dan 20 jaar ervaring met het professioneel reinigen en het compleet herstellen van houten vloeren op diverse manieren. Zo bieden we u onder andere de optie parket schuren en lakken. Deze vorm van parket herstel brengt de oorspronkelijke schoonheid van uw houten vloer terug en geeft hem middels de parketlak een langdurige bescherming tegen vervuiling en beschadiging. De behandeling wordt uitgevoerd in meerdere stappen: uw parket schuren in meerdere fasen (grof, middel en fijn), het frezen van de vellingkanten, het polijsten van uw vloer en ten slotte het lakken van uw parket.

Waarom kiezen voor het lakken van uw houten vloer?

Dankzij het parket schuren en deze te lakken wordt uw houten vloer verlost van lelijke deuken en krassen, vieze vlekken en vervelende verkleuringen. Verder is het zo dat u met deze professionele en lang houdende behandelmethode een houten vloer als nieuw krijgt. De levensduur van uw parket wordt ook nog eens aanzienlijk verlengd en dus kunt u op de lange termijn heel wat geld besparen. Maak daarom snel een afspraak voor parket schuren en lakken bij u thuis!

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

De voordelen van een parketvloer schuren en lakken

Een groot voordeel van uw parket schuren en lakken is dat de oude slijtsporen en oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon. Tevens is het mogelijk om uw vloer in een heel nieuw kleurtje te lakken, zodat u het parket een mooie make over kunt geven. Verder is uw houten vloer voortaan weer heel goed bestand tegen de schadelijke invloeden van de zon, zware meubels en vocht. Bovendien laat uw parketvloer zich na de behandeling gemakkelijk onderhouden.

Tips voor na het schuren en lakken – periodiek onderhoud

Als uw houten vloer na het schuren en lakken zo prachtig is hersteld, wilt u dit natuurlijk zo lang mogelijk zo houden. Kies daarom voor goede onderhouds- en reinigingsmiddelen die passen bij de afwerking die u heeft gekozen. Een geoliede parketvloer vraagt namelijk om een ander type reinigingsmiddel dan bijvoorbeeld een gelakte vloer. Onze parketteurs voorzien u op dit gebied uiteraard graag van een passend advies. Voor alle variaties geldt overigens dat u het dagelijkse vuil en stof prima kunt verwijderen met een zachte bezem of stofzuiger met parketborstel.

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button