Parket Schuren en Hardwax Olie

U wilt graag uw houten vloer die er niet meer zo mooi uitziet, omtoveren tot een exemplaar als nieuw? Dan is het heel mooi om de keuze te maken voor parket schuren en hardwax olie. De specialist hiervoor is het doorgewinterde en veel geprezen team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren. Bij ons kunt u terecht voor vele vormen van parket schuren en houten vloer renovaties. we werken altijd volledig vanuit uw wensen. Om de diverse mogelijkheden te bespreken komen we het liefst zo snel mogelijk met u in contact.

20 Jaar ervaring op het gebied van parketvloeren hardwaxen

Team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren voert al meer dan 20 jaar parket renovaties uit naar de volle tevredenheid van onze klanten. We hopen ook u spoedig te mogen verwelkomen in onze klantenkring. Onze ruime ervaring met vloerherstel stelt ons in staat om u een nauwkeurig advies op maat te geven. Zodra we daadwerkelijk aan de gang gaan met uw parket renovatie, zult u verbaasd zijn hoe snel dit gaat. De behandeling: Parket schuren en hardwax olie gaat dankzij de methode stofvrij schuren vlekkeloos en bijzonder rap. Al in slechts 1 of 2 dagen kan de gehele houten vloer renovatie worden uitgevoerd.

Waarom kiezen voor parket schuren en hardwax olie

Een parketvloer is gemaakt om zeer lang mee te gaan en daarom wordt voor de vervaardiging ervan gebruikgemaakt van de beste en meest duurzame houtsoorten, die wel tegen een stootje kunnen. Wel is het belangrijk om te zorgen voor goed onderhoud aan uw houten vloer. Dit voorkomt slijtage en ernstige vervuiling van uw vloer. Het standaard onderhoud aan uw parket kunt u uiteraard gewoon zelf uitvoeren. Is uw vloer er toch wat ernstiger aan toe? Kies dan voor een professionele behandeling van parket schuren en hardwax olie door de specialisten uit Apeldoorn. Wij zorgen ervoor dat uw vloer wordt behandeld met de beste methodes en de meest hoogwaardige middelen. Hierdoor krijgt uw parketvloer een hernieuwde bescherming tegen vocht, vuil en beschadiging.

Osmo Hardwax Olie

Team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren levert alle soorten en merken hardwax olie. Osmo Hardwax is daar één van, een A product met voortreffelijk eigenschappen. Wij werken al jarenlang met dit product en zijn zodoende gespecialiseerd in het aanbrengen van dit product. Wenst u graag meer informatie hieromtrent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Voordelen van Parket Schuren en Hardwax Olie

Een heel groot voordeel van parket schuren en hardwax olie is dat het voortaan op de beste manier beschermd is tegen vochtschade. U bent hierdoor zekerder van een optimaal wooncomfort, zonder vieze luchtjes, gevaarlijke schimmelvorming of simpelweg lelijke ontsieringen op uw vloer. Een extra pluspunt is dat het parket in allerlei mooie kleuren, mat of zijdemat gewaxt kan worden. Zo geeft u eenvoudig een verfrissende twist aan uw bestaande houten vloer. Verder kunt u zelf heel gemakkelijk de vloer hier en daar bijwerken waar dat nodig is.

Tips omtrent Parket Schuren en waxen Apeldoorn  – periodieke onderhoud

Om te beginnen raden we u aan om een onderhouds- en reinigingsmiddel op waterbasis te gebruiken (bijvoorbeeld Wisch&Fix). Verder is een geconcentreerde reiniger op alcoholbasis aan te bevelen. Met een hoogwaardige onderhoudsolie is uw schoonmaakvoorraad helemaal compleet. Voor het dagelijkse onderhoud kunt u gewoon een zachte bezem of stofzuiger gebruiken.

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button