Professioneel Parket Reinigen in Apeldoorn en omgeving

Uw Parket Reinigen laten uitvoeren door een ervaren specialist? Wanneer uw vloer op een zodanige wijze verontreinigd is dat u hem zelf nauwelijks meer schoon krijgt, is het tijd om verder te kijken. Niet naar een compleet nieuwe vloer van hout, maar naar een gespecialiseerd vakbedrijf dat uw vloer professioneel reinigt.Team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren is zo’n bedrijf. Onze parketteurs werken met de beste schoonmaakmiddelen die er zijn, zodat we uw vloer compleet kunnen opfrissen. Op deze manier worden niet alleen de hardnekkige vlekken en strepen, maar zelfs kleine beschadigingen geheel van het hout verwijderd. Omdat bij het parket reinigen in Apeldoorn of omgeving ook het bestaande beschermmiddel van de toplaag wordt afgehaald, voorzien wij uw houten vloer achteraf opnieuw van een dekkende beschermlaag. uw parketvloer met lak toch weer mooi en fris maken? Kies dan voor een behandeling van parket schuren en lakken door het team van Parket Schuren Apeldoorn.

Laat uw parketvloer professioneel reinigen door J.W. Vloeren

Als uw geoliede houten vloer met hardwax flink vervuild is of als er kleurverschillen op aanwezig zijn, dan is het tijd voor parket reinigen door de ervaren vakman. Dankzij onze zeer doeltreffende behandeling wordt uw houten vloer bovendien een stuk minder ontvankelijk voor stof en nieuwe vervuiling die hier maar al te vaak mee gepaard gaat. Tevens brengen we na de reinigingsbeurt een nieuwe beschermende laag aan in een kleur die u prefereert. We willen nog wel even uw aandacht vestigen op het feit dat gelakte houten vloeren niet in aanmerking kunnen komen voor een professionele reinigingsbeurt. Wilt u uw parketvloer met lak toch weer mooi en lekker fris maken? Kies dan voor een behandeling van parket schuren en lakken door team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. Vloeren.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Kies voor parket reiniging door een ervaren specialist uit Apeldoorn

Zodra de professionele reinigingsbeurt van uw houten vloer succesvol is afgerond, gaan we direct verder met de afwerking. Hiervoor kunnen we Osmo hardwax, parketlak of vloerolie inzetten. Ieder middel heeft zijn eigen charmes en geeft een unieke look aan uw parket. Middels onze handige kleurstalen kunt u altijd de kleur vinden die helemaal bij uw vloer past. Sommige van onze beschermende middelen zorgen voor een naturelle aanblik en andere varianten zijn juist verkrijgbaar in glanzende of matte varianten. Uw voorkeuren zijn bepalend voor de uiteindelijke keuze. Het grootste pluspunt van de beschermmiddelen is echter niet de prachtige aanblik waar ze voor zorgen, maar het feit dat ze een ongekend sterke bescherming bieden tegen vuil, vloeistoffen en nieuwe schade. Dankzij de tweezijdige methode van parket reinigen en beschermen gaat uw houten vloer dan ook veel langer mee!

Een vrijblijvende offerte voor het parket reinigen aanvragen

Op het moment dat ook uw houten vloer toe is aan een grondige reiniging, kunt u direct een afspraak met ons inplannen. Er zijn verschillende manieren om met in contact te komen, zoals per telefoon, via de e-mail of gewoon via ons contactformulier op de web-site. Denk alvast na over de gewenste wijze van afwerking en laat ons even uw totale vloeroppervlak weten. Vervolgens komen we razendsnel langs voor uw parket reinigen.

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button