Skylt Lak: Ultra mat en een onbehandelde look

Bij Parket Schuren Apeldoorn leveren we hoogstaande houten vloer renovaties en maken we gebruik van de beste beschermmiddelen om uw vloer tot in de lengte van dagen mooi te houden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een behandeling van de vloer schuren en afwerken met Skylt. Dit is de naam van een zeer matte lakvariant, die zorgt voor een fenomenaal effect op uw houten vloer. Een behandeling met Skylt lak is ideaal voor zowel woonhuizen als zakelijke ruimtes en maakt uw parketvloer uitermate goed bestand tegen vervuiling, beschadiging en slijtage.

Rigostep Skylt: Hoogwaardige Ultra matte PU Lak

Uw lokale specialist in vloer renovatie, Parket Schuren Apeldoorn, maakt uitsluitend gebruik van topproducten voor het beschermen van uw geschuurde houten vloer. Zo werken we met de hoge kwaliteit Skylt lak van Rigostep. Het middel bestaat uit twee componenten die samen zorgen voor een perfect eindresultaat. Behalve voor parket is deze lak ook uitstekend toepasbaar op onder meer linoleum, kurkvloeren, meubels en PVC vloeren. Nadat de behandeling voltooid is, zorgt de Skylt lak voor een zeer gematteerd effect. Vraagt u ons gerust naar een aantal voorbeelden, zodat u precies kunt zien hoe fraai het eruit ziet!

Een vakkundige parket renovatie met Skylt lak

De renovatie van uw houten vloer vangt aan met parket schuren, dit gebeurd in fases. Daarna wordt ook de Skylt in meerdere dunne lagen aangebracht op het volledige vloeroppervlak. Op deze manier wordt een ultieme matheid van het hout bereikt, zodat het er voortaan uitziet als onbehandeld en natuurlijk hout. Parket Schuren Apeldoorn heeft een ruime ervaring met Skylt lak en brengt het product in precies de juiste hoeveelheden aan op uw vloer. Overigens kunt u kiezen voor zowel Skylt Original als Skylt Titanium.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Skylt Conditioner – Voor periodiek onderhoud van uw vloer

We begrijpen dat u uw houten vloer na de renovatiebeurt lang mooi wilt houden. Voor het onderhoud van uw parket raden we u daarom Rigostep Skylt Conditioner aan. Dit geconcentreerde reinigingsmiddel is speciaal ontwikkeld voor het zuiver houden van oppervlaktes die met Skylt behandeld zijn. Een scheutje Rigostep Skylt Conditioner in een ruime emmer water is voldoende voor het reinigen van uw vloer. Gaat u voor gemak? Dan kunt u ook kiezen voor de kant en klare Spray & Wipe variant van de Rigostep Skylt Conditioner.

Advies omtrent Sylt lak voor uw vloer? Onze parketteur adviseerd u graag!

Als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden van Skylt bij uw vloer renovatie, neem dan beslist even contact met ons op. De specialisten van Parket Schuren Apeldoorn geven u graag een goed advies op maat, waarmee u direct vervolgstappen kunt nemen. Contacteer ons eenvoudig via ons online contactformulier, per mail of telefoon. Uiteraard staan we ook klaar om een kosteloze vloerinspectie bij u uit te voeren. Dit verheldert de huidige staat en de noden en wensen van uw parketvloer.

Vraag nu een offerte aan!

[caldera_form id=”CF5e4ea0b4d1bda”]

Call Now Button